Wildwater kajakken


Minimaal 3 keer per jaar gaan we kajakken in Frankrijk.
In Oktober trainen we op de slalombaan van Sault Brénaz en in april / mei gaan we de rivieren van de Franse Alpen verkennen.
De laatste jaren is onze standplaats in mei in La Chapelle en Valgaudemar, aan de Séveraisse in Les Ecrins. De Kajakweek in de Alpen is een echte traditie, sinds 1995 is dit een jaarlijks terugkomende uitdaging.
In die jaren zijn vele rivieren gevaren; De Verdon, Var, Vesudie, Calagne, Tinée, Drac, Ubaye, Durance, Guil, Gyr, Onde, Gyronde, Guisane, Claree, Isere, Dranse, Orb, Aude, Bonne, Riou de Navette en de Guiers Mort zijn een aantal van deze rivieren.

2020

Sault Brénaz Espace Eau Vive Isle de la Serre
21-25 Oktober GEANNULEERD IVM covid-19
Deze week is vooral gericht op het aanleren van technieken. Keer water varen, traverseren, hoge steun, trekslagen etc. Deze slalombaan heeft voor iedereen een uitdaging, van WW 1 t/m WW 3
Kosten: € 330,-
Eigen materiaal en of Voshaar lid: € 280,-
(ex reis, verblijf en verzekering)

2021
Franse  Alpen
Afhankelijk van de waterstanden kiezen we de rivieren uit. De Séveraisse en de Drac staan hoog op onze lijst, maar ook de Guisane, Clarée, Isere, Gyronde en Durance worden geregeld gevaren. WW 2-4
3-7 Mei
Kosten: € 410,-
Eigen materiaal en/of Voshaar lid : € 360,-
(ex reis verblijf en verzekering)

> Inschrijven
> Inschrijven leden en/of eigen materiaal

Spanje, Noguera Pallaresa

23 mei – 28 mei excl reisdagen

Ben jij een geoefende vaarder, of wil je de volgende stap zetten naar het instructeurs schap binnen wildwater kajakken, wil je meer uit jezelf halen om zelfstandig of met een groep op pad te gaan? Dan is deze hands-on cursus wat voor jou!
In 6 dagen tijd zullen we op de Noguera Pallaresa in de Spaanse Pyreneeën bezig gaan met instructie geven en vooral de kneepjes uit het vak leren om andere mensen deze mooie sport aan te leren.
Deze cursus dagen zitten vol met lesstof om je goed voor te bereiden om zelfstandig op pad te gaan of zelf een mooie basis te hebben om een groep minder geoefende vaarders mee te nemen.
WW 3-4-(5)

Deze 6 daagse cursus is geschikt voor gevorderde kajakkers met een goede basis. Deze 6 dagen zullen we vol benutten met het aan leren van instructie stijlen. Wij zullen de focus leggen op het aanleren van technieken, group management en whitewater safety. Een goede basis conditie is een pre aangezien we flinke trajecten zullen varen.

Het is belangrijk dat je voor deze week je eigen materiaal hebt en kan vervoeren naar de locatie, mocht dat niet het geval zijn is er een mogelijkheid om het nodige materiaal te huren bij ons!

Stuur een mail met wat de opties en kosten daarvan zijn
Kosten deze week:
€550.-
(exclusief reis, verblijf en verzekering)

> Inschrijven

Voshaar leden (Legends of the Falls) en Members:
€500.-
(exclusief reis, verblijf en verzekering)

> Inschrijven Members

Data en/ of lid worden van het Voshaar Kajakteam ‘The Legends of the Falls’

legends

DSCF3919

DSCF3894

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: