Image Alt

Wildwater

Minimaal 3 keer per jaar gaan we kajakken in Frankrijk.
In Oktober trainen we op de slalombaan van Sault Brénaz en in april / mei gaan we de rivieren van de Franse Alpen verkennen.
De laatste jaren is onze standplaats in mei in La Chapelle en Valgaudemar, aan de Séveraisse in Les Ecrins. De Kajakweek in de Alpen is een echte traditie, sinds 1995 is dit een jaarlijks terugkomende uitdaging.
In die jaren zijn vele rivieren gevaren; De Verdon, Var, Vesudie, Calagne, Tinée, Drac, Ubaye, Durance, Guil, Gyr, Onde, Gyronde, Guisane, Claree, Isere, Dranse, Orb, Aude, Bonne, Riou de Navette en de Guiers Mort zijn een aantal van deze rivieren.

2022

Franse  Alpen 3 – 7 mei.
Afhankelijk van de waterstanden kiezen we de rivieren uit. De Séveraisse en de Drac staan hoog op onze lijst, maar ook de Guisane, Clarée, Isere, Gyronde en Durance worden geregeld gevaren. WW 2-4

Kajakweek gevorderden Oostenrijk – Zwitserland 26-31 mei

Ben jij een geoefende vaarder, of wil je de volgende stap zetten naar het instructeursschap binnen wildwater kajakken, wil je meer uit jezelf halen om zelfstandig of met een groep op pad te gaan? Dan is deze hands-on cursus wat voor jou!
In 6 dagen tijd zullen we op verschillende trajecten/rivieren in Oostenrijk en Zwitserland gaan varen.
Deze cursus dagen zitten vol met het verfijnen van technieken binnen het wildwater varen.
WW 3-4-(5)
Deze 6 daagse cursus is geschikt voor gevorderde kajakkers met een goede basis. Deze 6 dagen zullen we vol benutten met het aan leren van varen in technische stukken. Een goede basis conditie is een pre aangezien we flinke trajecten zullen varen.
Het is belangrijk dat je voor deze week je eigen materiaal hebt en kan vervoeren naar de locatie, mocht dat niet het geval zijn is er een mogelijkheid om het nodige materiaal te huren bij ons!
Stuur een mail met wat de opties en kosten daarvan zijn
Kosten deze week:
€550.-
(exclusief reis, verblijf en verzekering)
Voshaar leden (Legends of the Falls) en Members:
€500.- (vraag de kortingscode op)
(exclusief reis, verblijf en verzekering)

19- 23 oktober
Sault Brénaz Espace Eau Vive Isle de la Serre
Deze week is vooral gericht op het aanleren van technieken. Keer water varen, traverseren, hoge steun, trekslagen etc. Deze slalombaan heeft voor iedereen een uitdaging, van WW 1 t/m WW 3

X