Image Alt

Tarieven trainingen

 De tarieven van 2022 zijn gelijk aan die van 2021

 

 

 

 

Specialistische looptraining. Hiervoor moet men lid zijn van de Voshaar.

 

 

Alle trainingstarieven (uitgezonderd het studententarief en de jeugdtarieven) geven recht op gebruik van de binnen- en buiten accommodatie binnen de trainingstijden (binnen accommodatie alleen tijdens de reguliere trainingstijden)

 

Specialistische looptraining. De lopers van deze groep worden aangemeld bij de Atletiek Unie, onder de naam Voshaar Outdoor SEC (bij minimaal een ‘half jaar’ lidmaatschap)
Het is mogelijk om een afzonderlijk of aanvullend abonnement te nemen, gericht op volledige begeleiding op loopgebied. Dit aanvullend abonnement kan men naast alle abonnementen nemen, en geeft recht op de specialistische looptraining.
Informatie over dit ‘Top Sport’ programma kan men vinden op: http://voshaaroutdoor.com/trainingen-volwassenen/

Vraag ook de inlogcode aan voor www.voshaaroutdoorcourses.com
Hierop kan men informatie vinden betreffende trainingen, trainingsleer en schema’s. Stuur een appje of e-mail naar Raoul voor de code.

NB: Wil men meerdere keren per week gebruik maken van onze accommodatie, dan is men verplicht een ‘onbeperkt’ abonnement te nemen.

1 proeftraining gratis.
Inschrijfgeld voor nieuwe leden € 6,-

Betalingen

Jaarabonnementen: De betaling moet gedaan worden voor 31 januari.
Maandabonnementen: De betalingen worden in de 1e week van de maand geïncasseerd door De Voshaar door middel van een machtiging.
Vakanties moeten worden doorbetaald, er kan dan doorgetraind worden.

Er is een opzegtermijn van twee maand.

IBAN: NL88Rabo0316443123 BIC: RaboNL2U

 

Restitutie lesgelden:
Er worden geen lesgelden terugbetaald na afmelding, wel denken wij uiteraard oplossingsgericht bij ziekte, blessures en andere onvoorziene omstandigheden.

 

 

 

X